Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Soetzappig unieke trouwkaarten, save-the-date en meer drukwerk

Een geheel unieke trouwlijn, op maat gemaakt!

Wij vinden het leuk om mooie dingen te creëren. Als tweelingzussen misten Nikki en Imli het om samen creatief bezig te zijn. Daarom hebben wij vier jaar geleden Soetzappig opgericht! Hiermee delen we onze passie en kunnen wij andere mensen er gelukkig mee maken. Van huwelijkskaart tot menukaart en van save-the-date kaartjes tot welkomstbord, alles is mogelijk. Samen kijken we naar jullie wensen en creëren we een geheel unieke trouwlijn die op maat voor jullie ontworpen is. 

Met vaste prijzen werken wij niet, elk ontwerp is uniek. Aan de hand van jullie wensen, stellen wij een op maat gemaakte offerte voor jullie op. Zodra jullie akkoord gaan met de offerte, gaan we aan de slag! We sturen minimaal twee ontwerpen. Jullie kunnen dan je voorkeur en gewenste aanpassingen doorgeven. 

Als het ontwerp staat, kijken we welke druktechniek er het mooiste bij past. Niet elke druktechniek haalt in elk ontwerp namelijk het beste naar boven. Wij helpen jullie graag bij het zoeken naar de perfecte combinatie van ontwerp, papier en druktechniek. 

Aan het einde van het gehele proces hebben jullie een speciale trouwlijn die helemaal naar jullie wens is. 


Heuvelstraat 184
5038AJ  TILBURG
Tel: 0630290876
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie