Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Peter de Jonge

Peter de Jonge voor bijzondere momenten op jullie trouwdag?

Peter kenmerkt zich door zijn warme, stevige stem en vooral ook door zijn authentieke belangstelling voor datgeen jullie beweegt. Op iedere trouwerij presenteert hij desgewenst een afwisselend programma van eigen liedjes en liedjes uit allerlei tijden en velerlei landen. Interactie met de gasten is de basis voor zijn optreden.

Voorafgaand aan een optreden overlegt hij met jullie als bruidspaar om het optreden goed aan te laten sluiten aan jullie smaak en wensen. Peter begeleidt zichzelf altijd op z’n gitaar. Ieder optreden is geheel akoestisch. “Ik doe mijn koffer open en pak mijn gitaar. Zo simpel kan het zijn. Om mij voor te stellen aan de bruiloftsgasten zing ik een lied om me voor te stellen en meng me daarna in het feest om ‘mijn’ gasten te ontmoeten. Een praatje, een liedje en dan weer door. Ik houd ervan om mensen met elkaar te verbinden en ze te vermaken. Liedjes zijn een deel van ons collectieve geheugen en je kunt door een lied in een de juiste stemming komen. Zo kan muziek een bijdrage leveren aan een geslaagd feest”.

“Mensen zijn vaak verbaasd over het aantal liedjes dat ik kan spelen; ik vraag me zelf ook wel eens af waar ik ze vandaan haal. Iemand zingt een strofe en dan lukt het me weer om zo maar in te kunnen haken. Voor mij is dan de beleving van het moment net zo nieuw als voor de gasten. Het gaat voor mij dan ook nooit vervelen”.

“Tijdens een trouwplechtigheid kan ik desgewenst een gekozen lied zingen dat ik dan voor die gelegenheid instudeer. Het bruidspaar heeft dan bijzondere herinneringen aan dit nummer, waarmee ik weer extra sfeer mag toevoegen. Dat is altijd een heel speciaal moment”.
Henri Dunantweg 20
7201EV  ZUTPHEN
Tel: 0622032473
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie