Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Crystal Cocktails

Cocktailbars en cocktailshakers

Ben je nog op zoek naar een bijzondere aanvulling voor jullie bruiloft of vrijgezellenfeest? Chrystal Cocktails levert diverse cocktailbars waarbij de mooiste cocktails op professionele wijze worden bereid door ervaren cocktailshakers. De cocktailbars zijn op zich al mooie eye-catchers, maar de ervaren “shakers” maken het plaatje echt compleet.

Full service

Naast onze sfeervolle cocktailbars kunnen we dus ook het ervaren personeel leveren. Zo ook alle dranken en ingrediënten, het servies, de spoelunits en zelfs de ijsklontjes horen bij het totaalpakket! Als bruidspaar kunnen jullie zelf dus onbezorgd genieten terwijl de gasten op de bruiloft of het vrijgezellenfeest zich uitstekend vermaken!
Mocht je niet kiezen voor een cocktailbar maar wil je de sfeer en de cocktails niet missen, dan kun je ook alleen onze professionele cocktailshakers inhuren, die dan vanuit de bar van de feestlocatie hun kunsten uitvoeren én de feestvreugde verhogen.

Pakket kiezen

Crystal Cocktails biedt jullie de standaard Minibars, Basic Bars en cocktailworkshops voor het vrijgezellenfeest of de trouwdag. De basispakketten zijn standaard al ruim opgezet. Maar je kunt het basispakket nog verder uitbreiden met allerlei extra opties. Bekijk hiervoor onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.
Rijksweg 77A
1411 GE  NAARDEN
Tel: 035-5670058
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie