Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trouwuniek trouwen op een manier die bij jullie past

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 

Voel je welkom om met Trouwuniek te bekijken hoe je op een bijzondere manier invulling kunt geven aan jullie trouwceremonie.

Jouw huwelijksinzegening op de manier die bij jullie past

Trouwen betekent meer dan een wettelijke overeenkomst… Maar ben je niet meer vertrouwd met een kerkelijke huwelijkssluiting? Willen jullie een bijzondere huwelijksviering die ruimte geeft aan persoonlijke woorden, een mooie toespraak en het bijzondere van symbolen en rituelen? Trouwuniek geeft je dan ook de mogelijkheid om je huwelijk in te laten zegenen op een manier die bij jullie past sfeervol, persoonlijk en met inhoud. Dat kan in een kasteel, kapel, boot, tuin, restaurant of bij jullie thuis.

Kennismaking

In de voorbereidingsgesprekken maken we kennis met elkaar en krijg je een beeld van wat er mogelijk is aan vormgeving en inhoud afgestemd op jullie eigen ideeën. Je krijgt voorbeelden van teksten, gedichten, trouwbeloftes en lezingen die gebruikt kunnen worden. Ook geef ik jullie diverse tips en ideeën waaruit je eigen keuzes kunt maken. Zo krijgt de viering de vorm en betekenis die bij jullie past. En de dag zelf… die wordt uniek voor jullie en jullie gasten.

Persoonlijke trouwceremonie

Komt voort uit de vraag naar unieke huwelijksinzegeningen. Gaat uit van de gedachte dat het persoonlijke jawoord geworteld is in de rijkdom van een mooie traditie, waarin mensen elkaar trouw beloven. Verbindt eigentijds met eeuwenoud maakt elke belofte van trouw uniek!


Maarten Reuchlinlaan 3
5626GP  EINDHOVEN
Tel: 06 23387946
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie