Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Hotel Restaurant Piccard overnachten in een luxe suite

Prachtige bruidssuite

Na jullie trouwdag overnachten in een prachtige bruidssuite? Hotel Piccard heeft in totaal 45 kamers. De unieke kamers zijn verdeeld over de begane grond en drie etages, waarbij de meeste kamers met de lift bereikbaar zijn. Alle kamers hebben een schitterende eigen badkamer met bad en/of douche en toilet en zijn voorzien van een bureau, stoelen, flatscreen TV, telefoon, kluisje, haardroger, WiFi van KPN Hotspots (tegen een geringe vergoeding) en airconditioning – individueel in te stellen.

Officiële trouwlocatie van de gemeente Vlissingen

Trouwen bij Piccard, het wordt een onvergetelijke dag! Onze prachtige ruimtes bieden de juiste sfeer voor zowel kleine gezelschappen als grote groepen, met een ruime keuze aan mogelijkheden. Je kunt denken aan een sfeervol huwelijksdiner, informeel buffet, ongedwongen receptie, spontane borrel, swingend huwelijksfeest of een onvergetelijke trouwdag. Piccard is één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Vlissingen.

Zeeuwse gastvrijheid, jouw feest voorop

Zeeuwse gastvrijheid, goede kwaliteit en een gemoedelijke sfeer zijn enkele kenmerken van Hotel Restaurant Piccard. Lekker eten en drinken bij Piccard zijn vanzelfsprekend. Met onze flexibele instelling, persoonlijke benadering en jarenlange ervaring zijn wij in staat om van jouw trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Ons assortiment is uitgebreid, waaronder ook all-in arrangementen. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt, wij staan je graag te woord.


Badhuisstraat 178
4382AR  VLISSINGEN
Tel: 0118 413551
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie