Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Hotel Restaurant Piccard feestlocatie met een gemoedelijke sfeer

Zeeuwse gastvrijheid, jouw feest voorop

Hotel Restaurant Piccard kenmerkt zich door de Zeeuwse gastvrijheid, goede kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Lekker eten en drinken bij Feestlocatie Piccard zijn vanzelfsprekend. Met onze flexibele instelling, persoonlijke benadering en jarenlange ervaring zijn wij in staat om van jouw huwelijksfeest een onvergetelijk feest te maken. Ons assortiment is uitgebreid, waaronder ook all-in arrangementen. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt, wij staan je graag te woord.

Officiële trouwlocatie van de gemeente Vlissingen

Trouwen bij Piccard, het wordt een onvergetelijke dag. Onze ruimtes bieden de juiste sfeer voor zowel kleine gezelschappen als grote groepen, met een ruime keuze aan mogelijkheden. Je kunt denken aan een sfeervol diner, informeel buffet, ongedwongen receptie, spontane borrel, swingende feestavond of een onvergetelijke trouwdag. Piccard is één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Vlissingen.

Prachtige bruidssuite

Na de trouwdag overnachten in de prachtige bruidssuite? Hotel Piccard heeft in totaal 45 kamers. De schitterende kamers zijn verdeeld over de begane grond en drie etages, waarbij de meeste kamers met de lift bereikbaar zijn. Alle kamers hebben een mooie eigen badkamer met bad en/of douche en toilet en zijn voorzien van een bureau, stoelen, flatscreen TV, telefoon, kluisje, haardroger, WiFi van KPN Hotspots (tegen een geringe vergoeding) en airconditioning – individueel in te stellen.


Badhuisstraat 178
4382AR  VLISSINGEN
Tel: 0118 413551
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie