Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


De complete outfit voor je bruiloft

Bruid en bruidegom

Heeft de liefde van je leven volmondig “JA” gezegd? Dan zijn jullie de komende tijd druk bezig met alle voorbereidingen van het huwelijk. Je wilt deze dag natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Allereerst begin je met het plannen van een trouwdatum. Wanneer deze is vastgelegd, kunnen jullie die ene toffe trouwlocatie boeken. En je moet natuurlijk op zoek naar de allermooiste trouwkleding. In dit artikel helpen wij het bruidspaar eens flink om weg om de complete outfit voor de bruiloft te scoren.  

Winkel voor bruid en bruidegom

Honeymoon shop: de winkel voor bruid & bruidegom in Rotterdam. Je vindt hier, verdeeld over vijf etages, alle bekende bruidsmode merken, trouwpakken en accessoires in diverse soorten en prijsklassen. Of jullie nu trouwen op het strand, in een klassiek landhuis of op een kasteel, bij de Honeymoon shop zorgen de stylisten voor de perfecte styling voor jullie mooiste dag. 

Trouwkleding

“The perfect match”

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk fantastisch uitzien. In de prachtige winkel van de Honeymoon shop zul je begeleid worden bij de zoektocht naar de perfecte trouwkleding. Omdat de stylisten nauw samenwerken zorgen zij ervoor dat de kleding perfect bij elkaar aansluit. 

Mooie bijpassende accessoires

De kleinste details kunnen jullie bruiloft speciaal maken. Bij het uitkiezen van de trouwkleding zijn de accessoires ook zeker van belang. Accessoires maken jouw outfit compleet. Als bruid moet je denken aan sieraden, bruidsschoenen, haaraccessoires, lingerie etc. Maar de styling van de bruidegom is minstens zo belangrijk als die van de bruid. Denk aan trouwschoenen, manchetknopen, een unieke pochet, stropdas, vlinderstrik, riem, horloge etc. De keuze in trouwschoenen is enorm. Ga je voor klassieke zwart leren- of ivoren trouwschoenen? Of passen de schoenen met een slangenleerprint of felle kleur meer bij jouw trouwkostuum? Bekijk de trouwschoenen van Honeymoonshop.nl. Zij hebben een brede selectie aan trouwschoenen waarmee je zeker opvalt tijdens jouw bruiloft. 

Trouwschoenen bruidegom

Eigen atelier

Wist je dat de Honeymoon shop beschikt over een eigen atelier? De gespecialiseerde coupeuses kunnen jouw droomjurk of trouwpak precies op maat krijgen. Het pas- meet- en veranderwerk zorgt ervoor dat de trouwkleding perfect past en zo kan er genoten worden van de verdere voorbereidingen van de grote dag.  

Veel succes en vooral ook veel plezier! (bij de Honeymoon shop in Rotterdam?)