Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

contact_adverterenFoto: Vlieland Fotografie

Adverteren op Trouwen in Zeeland.com

TrouweninZeeland.com is een internetconcept van Genista Communicatie uit Nijland. Binnen ons project Trouwen in Nederland hebben wij als enig Trouwportal in ons land, pr provincie een separate website ontwikkeld, waardoor de bezoekers 100 % doelgroep zijn voor de bedrijven uit Zeeland, die zich bij ons presenteren naar de aanstaande bruidsparen.

Adverteren
Wilt u uw bedrijf presenteren temidden van uw doelgroep, d.m.v. een uitgebreide bedrijfspresentatie op Trouwen in Zeeland.com, dan kunt u contact met ons opnemen via het online contactformulier.


Het advertentiepakket: 5=1
1. Adverteren is bij ons meer dan alleen een bedrijfspresentatie in 1 categorie. Wij bieden u presentaties in alle categorien waarin uw bedrijf actief is.

2. Subcategorien
Naast de standaard categorien hebben we een groot aantal subcategorien ontwikkeld waarin uw bedrijf tevens gepresenteerd word.
Dit betekent  een meervoudige presentatie van uw advertentiepakket en dus ook van de vindbaarheid via de zoekmachines. Links bovenaan deze pagina ziet u onder de knop: Kies een categorie het overzicht van alle categorien en subcategorien.

3. Gevonden worden op uw woonplaats
Alle genoemde categorien worden ook nog eens in combinatie met uw woonplaats aangemaakt waardoor bovengenoemd totale pakket in tweevoud vindbaar is.

4. Offerteaanvragen
Ook wordt uw bedrijf opgenomen in de database van de offerteaanvragen die de bezoekers online doen. Deze aanvragen krijgt u inclusief alle gegevens van de aanvrager doorgezonden.

5.Trouwen in Nederland.nl
In het advertentiepakket zitten tevens minimaal 3 extra presentaties op onze landelijke website  www.TrouweninNederland.nl in de categorien waarin uw bedrijf actief is.

Prijsopgaaf aanvragen
Is uw interesse gewekt met bovenstaand overzicht? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgaaf aan via het online contactformulier. U ontvangt dan altijd binnen 2 werkdagen het advertentiepakket en de bijbehorende prijsopgaaf "op maat" voor uw bedrijf.

Genista Communicatie
De Marne 34-k
8701 PT Bolsward
Telefoon: 0515-569954
E-mail: info@genista.nl
IBAN: NL71 RABO 0265 7001 26
K.v.K. Leeuwarden: 02081348
BTW nr.: 119125316B02

Informatieaanvraag:

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Naam: *
Bedrijfsnaam: *
Woonplaats: *
Email: *
Telefoon: *
Jouw keuze:
Optie:
Toelichting: