Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Zeeland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Zeeland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Zeeland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2022

Datum:29-05-2022
Locatie:World Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-rotterdam-voorjaar/
  
WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw big wedding. Het aanbod tijdens dit event is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen met trouwplannen inspirerende en enthousiaste specialisten uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De toegang van deze bruidsbeurs is gratis.

WeddingFair Purmerend 2022

Datum:12-06-2022
Locatie:Markthal
Adres:Koemarkt 52
Plaats:Purmerend
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-purmerend/
  
WeddingFair Purmerend is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Deze unieke bruidsbeurs vindt plaats op zondag 12 juni 2022 bij de Markthal in Purmerend. Het aanbod tijdens deze beurs is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Archief bruidsbeurzen Zeeland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Zeeland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


WeddingFair Fijnaart

Datum:15-05-2022
Locatie:De Parel
Adres:Prinses Margrietstraat 15
Plaats:Fijnaart
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair is er voor jou! Deze unieke trouwbeurs die plaatsvindt op zondag 15 mei 2022 is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep beperkt wordt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, boho, elegant, traditioneel en meer. Aanstaande bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Sassenheim - 2022

Datum:08-05-2022
Locatie:Van der Valk Sassenheim
Adres:Warmonderweg 8
Plaats:Sassenheim
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair is er voor jou! Kom zondag 8 mei 2022 naar WeddingFair Trouwbeurs Sassenheim. Deze beurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw huwelijk. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen aanstaande bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Nijmegen

Datum:01-05-2022
Locatie:Goffert Stadion
Adres:Stadionplein 1
Plaats:Nijmegen
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 1 mei 2022 naar WeddingFair Nijmegen in de Jan Massink Hal. Deze trouwbeurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen met trouwplannen kan in een vriendelijke en relaxte sfeer inspireren en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Utrecht 2022

Datum:10-04-2022
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 10 april naar WeddingFair Utrecht bij Theater Stefanus. Dit leuke weddingevent is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep beperkt wordt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Aanstaande bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Rotterdam - winter

Datum:27-03-2022
Locatie:World Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Rotterdam is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod tijdens deze wintereditie is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, boho, elegant, traditioneel en meer. Bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste specialisten uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. Rondom het hotel is het betaald parkeren. Als je parkeer in de garage van het Hotel, dan kun je op de beurs een parkeerticket kopen voor € 5,00. De entree van de beurs is gratis.

WeddingFair Zwolle 2022

Datum:20-03-2022
Locatie:Hotel Lumen
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar een mooie trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een bruidsjurk, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je bij WeddingFair Zwolle op zondag 20 maart. Deze trouwbeurs vindt plaats bij Het Event Center van Lumen (ingang 18). De entree is gratis. Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Amstelveen

Datum:13-03-2022
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Trouwbeurs Amstelveen is de leukste trouwbeurs voor jou! Deze beurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw big wedding. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Op zondag 13 maart 2022 kan iedereen met trouwplannen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De toegang is gratis.

Trouwbeleving @ Slot Moermond Renesse

Datum:20-11-2021
Locatie:Slot Moermond
Adres:Stoofwekken 5
Plaats:Renesse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Op het prachtige Landgoed Moermond ligt het imposante Slot Moermond in Renesse met haar brede oprijlaan en mooie gracht. Achter het slot ligt de Slottuin met romantisch prieel. Deze locatie is een echte aanrader voor een unieke trouwceremonie. Slot Moermond is een officiële trouwlocatie in een kasteel en biedt alles voor een romantische huwelijksdag!

Het ja-woord kan gegeven worden in de Ridderzaal. Deze authentieke zaal is voorzien van een wandkleed, donkere balken aan het plafond en een houten vloer. De maximale capaciteit van deze zaal is 60 personen en vormt een uniek decor voor jullie bruiloft. Bij mooi weer is het mogelijk om buiten te trouwen. De Slottuin is voorzien van een romantische prieel en biedt de gelegenheid aan 200 gasten om bij jullie huwelijk aanwezig te zijn.

Gaan jullie trouwen in Zeeland en willen jullie op een bijzondere manier ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen voor jullie trouwdag? Bezoek dan op zaterdag 20 november de leukste trouwbeurs van provincie Zeeland.

Beleef, proef en geniet tijdens deze mooie trouwbeurs. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een ceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real-life ceremonies en ervaar onder andere wat een trouwambtenaar en live muziek voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 en 15.00 uur. Duur circa 25 minuten.

Voor 100 bruisdparen die zich aanmelden ligt een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes klaar. Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan alvast aan!

WeddingFair Den Bosch - 2021

Datum:31-10-2021
Locatie:Jheronimus Bosch Art Centre
Adres:Jeroen Boschplein 2
Plaats:'s-Hertogenbosch
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair, de bruidsbeurs voor jou! WeddingFair Den Bosch is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Jullie kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Den Haag - najaar 2021

Datum:24-10-2021
Locatie:GIA Event en Exhibition Centre
Adres:De Werf 11
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Den Haag is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw huwelijksdag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen kennismaken met inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Utrecht - najaar 2021

Datum:10-10-2021
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair is er voor jou! De editie in Utrecht is ontwikkeld om inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Industrieel, vintage, rustiek, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen die trouwplannen heeft, kan in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De toegang is gratis. Je kunt gratis parkeren naast de locatie in de directe omgeving.

WeddingFair Zoetermeer 2021

Datum:26-09-2021
Locatie:Dekker Zoetermeer
Adres:Scheglaan 12
Plaats:Zoetermeer
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 26 september inspiratie opdoen bij WeddingFair Zoetermeer. Het aanbod tijdens deze beurs is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen aanstaande bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. Dekker Zoetermeer ligt direct aan de N470, aan de Rotterdamse zijde van Zoetermeer, in de wijk Rokkeveen. Met de auto ben je in 15 minuten weer in Rotterdam. De toegang is gratis.

WeddingFair Etten-Leur 2021

Datum:11-07-2021
Locatie:Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 11 juli 2021 naar Weddingfair Etten-Leur bij de Nieuwe Nobelaer. Dit weddingevent is geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine met een totale waarde van ruim € 15,00. Doe gezellig mee aan de workshop "maak een moodboard voor je trouwdag". Deze word je aangeboden door WeddingFair. Op de bruidsbeurs Etten-Leur kun je kans maken op een trouwjurk van Très Jolie tot € 1.000,-. Het is verplicht van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.

WeddingFair Utrecht - 2021

Datum:04-07-2021
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Op zondag 4 juli 2021 vindt WeddingFair Utrecht plaats in Theater Stefanus. De bruidsbeurs is geopend van 10.30 tot 16.30 uur. De entree is gratis. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine. Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". #loveandwin actie: WIN JOUW TROUWJURK! Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.

WeddingFair Rotterdam - 2021

Datum:04-07-2021
Locatie:Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Rotterdam is de leukste en grootste trouwbeurs van de regio en de entree is gratis. Dit trouwevent vindt plaats in Hotel Wings aan de luchthaven Rotterdam-Den Haag. WeddingFair Rotterdam is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw trouwdag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.