Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

hipDesign unieke trouwkaarten en save the date kaarten

Trouwkaarten maak je zelf bij hipDesign!

HipDesign heeft een ruime collectie trouwkaarten in verschillende stijlen. Van vintage en hip tot botanical en klassiek. De studio van hipDesign volgt trends op gebied van wonen, mode en bruiloften, ze werken samen met diverse bloggers en zijn actief op Pinterest en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Zelf aanpassen

Wat super fijn is, is dat je de kaartjes bij hipDesign helemaal naar wens kunt aanpassen. In de online editor kun je bijvoorbeeld super makkelijk de achtergrond aanpassen, bijvoorbeeld in de themakleur van je bruiloft! Daarnaast kun je uit diverse lettertypes kiezen, afbeeldingen toevoegen of verwijderen.

Samen ontwerpen

Staat jouw droomkaartje niet op onze website en heb je zelf een origineel idee? Dat vinden we alleen maar heel erg leuk! Stuur hipDesign een mailtje met je wensen en je inspiratie, dan kan de ontwerpstudio een originele en unieke trouwkaart ontwerpen.

Wat hulp nodig?

Het is soms fijn als er even iemand meekijkt tijdens het ontwerpen of het bestellen. Je kunt elke werkdag van 9:00 tot 21:00 bellen met de klantenservice of met een van de designers!
 


Woudenbergseweg 21
3707HW  ZEIST
Tel: 085-0438004
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie