Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Fuif.nl unieke trouwkaarten en save the date kaarten

Uitnodigingen voor je mooiste dag maak je op Fuif.nl!

Ontwerp zelf je trouwkaart - Keuze uit allerlei formaten - Snelle bezorging. Witte klassieke huwelijksuitnodigingen, prachtige vintage kaarten met en sierlijk lettertype of originele trouwkaarten met een eigen foto: op Fuif.nl vind je trouwkaarten in allerlei verschillende stijlen. Voor ieder wat wils dus.

Pas de kaart helemaal aan

Op Fuif.nl vind je honderden ontwerpen van trouwkaarten, die je helemaal kunt aanpassen naar je smaak. Verander de kleuren van de kaart in die van het thema van je bruiloft, pas het lettertype aan en voeg romantische elementjes toe: zo maak je je trouwuitnodiging precies zoals jij 'm wilt versturen.

Je eigen ontwerp afdrukken

Misschien zijn jullie wel zo creatief dat je je complete trouwkaart zelf hebt ontworpen. Op Fuif.nl kun je deze kaart helemaal opmaken en af laten drukken op een papiersoort naar keuze. Wil je een dubbele vierkante trouwkaart of liever een staande? Er is van alles mogelijk!

Ook save the date-kaarten en meer

Naast allerlei leuke trouwkaarten vind je op Fuif.nl ook heel veel save the date-kaarten. Hartstikke leuk om een paar maanden van te voren aan je gasten te versturen. En wil je na afloop een bedankkaartje versturen? Ook deze kun je vinden op Fuif.nl.

Goede klantenservice

Bestel je je kaarten voor 18.00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis! En heb je nog vragen: de klantenservice staat iedere werkdag van 09.00 - 18.00 uur voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Ga dus aan de slag op Fuif.nl en bestel de mooiste trouwkaart!


Woudenbergseweg 21
3707HW  ZEIST
Tel: 085-7430761
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie