Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag Harriët Vijsma is graag jullie trouwambtenaar!

Trouwplannen? Gefeliciteerd!

Dat er veel bij een huwelijk komt kijken, is je vast niet ontgaan. Jullie hebben vast al voor ogen hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is een trouwambtenaar die goed luistert en van jullie huwelijk een onvergetelijk feest kan maken, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een ceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

Jullie ja-woord is het meest unieke moment van de trouwdag en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een eer vinden wanneer ik jullie huwelijk mag sluiten. In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw trouwen

Hoe bijzonder is het om opnieuw met elkaar te trouwen ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Ik ga er samen met jullie voor zorgen dat er een mooie speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 

Ceremoniemuziek

Hebben jullie al over de muziek voor jullie bruiloft nagedacht? Harriët Vijsma is van kleins af aan al bezig met muziek. Ze is al jong begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. In die tijd heeft ze zang- en danslessen gevolgd. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden op trouwerijen hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n bijzondere stem is een feest om te begeleiden!


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie