Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag kijk terug op een prachtige huwelijksvoltrekking

Trouwplannen? Gefeliciteerd!

Het is je vast niet ontgaan dat bij een huwelijk heel wat komt kijken. Jullie hebben er vast al over nagedacht hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is iemand die goed luistert en van jullie huwelijksvoltrekking een onvergetelijk moment maakt, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een huwelijksvoltrekking met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

Het mooiste moment van jullie huwelijk is de huwelijksvoltrekking en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een eer vinden wanneer ik jullie huwelijk mag voltrekken. In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie huwelijk in iedere willekeurige gemeente in Nederland voltrekken!

Opnieuw trouwen

Hoe speciaal is het om elkaar voor de tweede keer het ja-woord te geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Samen met jullie ga ik ervoor zorgen dat er een mooie speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog gaat komen.

Muziek tijdens de ceremonie

Al over de muziek voor jullie bruiloft nagedacht? Harriët Vijsma is huwelijkszangeres en is van kleins af aan al bezig met muziek. Ze is al jong begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden op bruiloften hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n mooie stem is een feest om te begeleiden!


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie