Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

LenteCosmetics beautysalon voor jouw bruidsmake-up

Gefeliciteerd, jij gaat binnenkort trouwen! 

Op de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat alles goed is geregeld. Zo ook de bruidsvisagie. Mooi ben je op de dag zelf sowieso, jij straalt! Daar is geen bruidsmake-up voor nodig. Wel kan make-up zorgen dat jouw mooiste blik nóg mooier wordt. Denk ook aan alle trouwfoto's die er van je gemaakt worden... Make-up zorgt ervoor dat jouw huid niet overmatig glimt.

Proefmake-up

We bespreken tijdens de proefmake-up jouw wensen om zo de passende make-up te kiezen. Ben je helemaal tevreden? Dan bespreken we hoe laat ik bij je thuis kom op jouw bruiloft. Het is mogelijk om ook de bruidegom wat poeder te geven.  

Bruidsgasten

Ook bruidsgasten zoals moeder, zus, vriendin etc. kunnen op deze prachtige dag zelfs opgemaakt worden. Verzoek is dat zij aanwezig zijn op dezelfde locatie. Ook hoor ik graag vooraf hoeveel gasten ook opgemaakt worden in verband met de tijdsplanning.

Make-up bijwerken op de trouwdag

Ook is het mogelijk dat ik in de loop van de dag, voor/na het diner of vlak voor de receptie nog langs kom om de make-up bij te werken. Na tranen, omhelzingen, eten en drinken is de bruidsmake-up niet meer even mooi als 's ochtends. Ik kan de bruidsmake-up daarom weer tip top in orde maken!


Spinhuisweg 16
4336GB  MIDDELBURG
Tel: 06 13604434
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie