Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Michelle Wever Photography foto's die laten zien wie je bent

Bruidsfotograaf

Het kiezen van een huwelijksfotograaf is geen makkelijke keuze. Met de fotograaf zal je het grootste gedeelte van je huwelijk doorbrengen en bijzondere momenten vastleggen. Liefdevolle momenten, geluk en emotie. Een verzameling van mooie herinneringen van een speciale dag die een leven lang meegaan voor jezelf en je (klein)kinderen. Een goede klik en vertrouwen tussen bruidspaar en fotograaf is hierbij erg belangrijk.

Tijdloze klassieke stijl, zonder al te veel poespas

Voor mij betekent fotografie het vertellen van een verhaal, het vastleggen van herinneringen. Waardevolle en liefdevolle momenten die je later kunt herbeleven. Dat ene moment vastgelegd in beeld, een herinnering voor altijd. Mijn stijl is te herkennen aan pure, lichte foto’s die laten zien wie je bent. Een tijdloze klassieke stijl, zonder al te veel poespas. Een dag om nooit te vergeten. Het vastleggen hiervan is hier een belangrijk onderdeel van. Tijdens de bruiloft zal ik me zoveel mogelijk onzichtbaar op de achtergrond houden om jullie mooiste momenten en emoties vast te leggen. 

Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Ben je op zoek naar een fotograaf om jullie herinneringen vast te leggen en spreekt mijn stijl jou aan? Dan ben ik benieuwd naar jullie liefdesverhaal. Je kunt het contactformulier invullen op deze pagina. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!


Scheldestraat 61
9725KP  GRONINGEN
Tel: 0619095446
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie