Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

il Berretto heerlijke koffie en thee catering op iedere gewenste locatie

il Berretto, koffiebeleving op locatie

De mooiste dag van je leven draait om liefde en aandacht. Il Berretto’s ambachtelijke Italiaanse koffie heeft diezelfde ingrediënten en is een onmisbaar onderdeel van de catering op jullie huwelijk. Onze barista’s zorgen voor de beste koffie op locatie. Dat begint met de stijlvolle mobiele espressobar van waaruit wij serveren. Hoort u het unieke geluid van de versgemalen espressobonen? Ruikt u het aroma dat ontsnapt wanneer het water onder de juiste druk zijn weg vindt door de perfecte maling? En tenslotte het zorgvuldige proeven; nootachtig, bloemig, chocolade? De smaakexplosie is niet te beschrijven. Het resultaat wel: een tevreden glimlach bij uw gasten. 

Italiaanse koffie waar je 'si' tegen zegt!

Goede koffie brengt mensen bij elkaar en dat is precies waar het op uw huwelijk om gaat. Wij serveren heerlijke koffie waar je ‘sì’ tegen zegt! De Italiaanse beleving zit ‘m niet alleen in de bonen die wij gebruiken, maar natuurlijk ook in de mobiele espressobar, een oude Italiaanse Piaggio Ape 550 uit 1969. Deze oude dame kan buiten staan, maar met haar 1,5 meter slanke heupen past ze vaak ook binnen. Koffiedrinken wordt extra feestelijk en attractief!  

Koffie, thee en taart

Een schuimige cappuccino of een temperamentvolle espresso, goede koffie is een unieke traktatie! Met een passend buffet van zoetigheden erbij wordt het helemaal ‘la dolce vita’. Zelfs een uitbundige bruidstaart is mogelijk en ook voor de theeliefhebbers heeft il Berretto volop keuze. Dus wilt u uw bruiloftsgasten op een speciale wijze verwelkomen of juist uitzwaaien? il Berretto presenteert u graag een koffiearrangement dat past bij uw wensen en locatie. Stuur ons een berichtje en wij nemen snel contact met u op.

il Berretto wenst u een onvergetelijke trouwdag en een leven vol goede koffie!


Zouteveenstraat 13
3042HW  ROTTERDAM
Tel: 0619703331
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie