Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Song-Smederij een muzikale herinnering aan jullie trouwdag

Muziek voor jou op maat

Wil je je bruiloft nog persoonlijker maken? Dan kan de Song-Smederij jullie helpen door een lied op maat te schrijven. Marjon, de dame met de krullen op de foto, komt bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek stelt ze jullie allerlei vragen; over jullie ontmoeting, het huwelijksaanzoek, jullie favoriete muziekstijl, enzovoorts. Aan de hand van dit gesprek gaat ze een lied voor jullie schrijven waarvan de tekst en de muziek helemaal bij jullie passen. Dat lied komt ze live voor jullie zingen tijdens de ceremonie of op een ander mooi moment van de dag. Daarnaast wordt er een professionele geluidsopname van het lied gemaakt. Die kan je bijvoorbeeld aan alle gasten op CD mee naar huis geven als bedankje. Zo heeft iedereen een prachtige herinnering aan jullie huwelijk. 

Een op maat gemaakt liedje wat bij jullie past

Je kan helemaal zelf bepalen hoe jullie liedje gaat klinken. Of je nu een stoer rocknummer wilt, een rustige ballad, of een lied voor een koor, Marjon schrijft het voor jullie. Je kan ervoor kiezen om jullie levensverhaal op muziek te laten zetten, maar je kan ook op een hele bijzondere manier je familie bedanken met behulp van het lied. Marjon neemt van tevoren alles met jullie door, zodat het op maat gemaakte lied ook echt bij jullie past. 

Neem gerust contact met me op

De Song-Smederij zorgt voor alle apparatuur, zelfs de piano. Je hoeft dus niets te regelen. Ook heeft de Song-Smederij een groot repertoire met bestaande huwelijksliedjes, waardoor de hele ceremonie of receptie aangekleed kan worden met mooie muziek. En heb je al een zanger/zangeres geboekt, of ben je zelf een groot zangtalent? Dan kan je Marjon ook alleen het liedje laten schrijven. Neem gewoon even contact op als je meer wilt weten over alle mogelijkheden. 
 


Oude Postweg 75
7557DB  HENGELO
Tel: 0647311150
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie