Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag bruiloftmuziek zorgt voor sfeer en gezelligheid

Muziek tijdens de ceremonie

Hebben jullie al over de bruiloftmuziek nagedacht? Naast beëdigd trouwambtenaar is Harriët Vijsma huwelijkszangeres. Ze wordt begeleidt door Tino. Al van kleins af aan is Harriët bezig met muziek. Al jong is ze begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren diverse hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in verschillende bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende trouwambtenaar" hem vroeg haar te begeleiden op huwelijken hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n mooie stem is een feest om te begeleiden!

Trouwceremonie met een lach en een traan

Een huwelijk, een dag waar veel bij komt kijken. Jullie hebben er vast al over nagedacht hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is iemand die naar jullie luistert en van jullie bruiloft een onvergetelijk feest kan maken, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een trouwceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

Jullie ja-woord is het meest bijzondere moment van de trouwdag en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een eer vinden wanneer ik een bijdrage mag leveren aan jullie dag! In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw 'ja' zeggen

Hoe speciaal is het om elkaar opnieuw het ja-woord te geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Samen met jullie ga ik ervoor zorgen dat er een unieke speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie