Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Stephanie's Bruidsboutique trouwjurken en grote maten jurken

Jij bent het stralende middelpunt!

Jij bent het stralende middelpunt! Elke klant krijgt bij Stephanie's Bruidsboutique de volledige persoonlijke aandacht, waardoor je absoluut nooit zal worden behandeld als een nummertje. Welke maat je ook hebt, je bent hier altijd welkom. Ook bruiden met een maatje meer kunnen bij Stephanie's Bruidsboutique terecht. 

Een ontspannen en relaxte sfeer

Voor het uitzoeken van de perfecte jurk neem ik de tijd, graag kom ik te weten wat je mooi vindt en wat niet en samen met mijn advies kijken we welke bruidsjurken we gaan passen. Doordat ik overal de tijd voor neem hangt hier altijd een ontspannen en relaxte sfeer. Ook de bruid die minder de besteden heeft kan hier fantastisch slagen. Wij hebben een ruim assortiment goedkope trouwjurken bij de sample sale.

Accessoires maken jouw bruidslook af

Ook kun je bij Stephanie's Bruidsboutique terecht voor prachtige haaraccessoires, schoenen, ceinturen, bruidssluiers, sieraden en de meest perfect zittende bruidslingerie. 

Uitstekende kwaliteit en service

Stephanie's Bruidsboutique levert uitstekende kwaliteit en de service gaat ver. Ik zal er alles aan doen om jouw bruidsjapon tot in de details perfect te maken, niets is voor mij te veel. Het belangrijkste is dat jij als bruid zeer gelukkig bent en schittert op de mooiste dag van je leven. Ik kijk nu al uit naar je komst en hoop samen met jou en natuurlijk de mensen die je meeneemt de champagne fles te mogen ontkurken wanneer jij je droomjurk gevonden hebt. 


Voorstraat 24
3201BB  SPIJKENISSE
Tel: 0181-751242
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie